Hlavní obsah
Hry

Nepořádek na půdě. Pokuste se najít pět věcí do 20 sekund.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - levelord

Stará půda ukrývá lecjaké harampádí, ale někdy i poklady. Najít pět věcí do 20 vteřin nebude v tom chaosu tak snadné, jak se zdá. Nevěříte? Zkuste to.

Článek

Na nejedné staré půdě se hromadí štosy vyřazených věcí, na které nikdo léta nesáhl. Když tam pak potřebujete něco najít, tak je to téměř nadlidský úkol. Anebo spíše výzva? Jako na této půdě. Věcí se tam nahromadilo již dost. Je třeba nějaké odnést. Najděte pět níže uvedených věcí, ale pozor, musí to být do 20 vteřin. Vyzkoušíte svůj bystrý zrak a pustíte se do úkolu? Jestliže ano, tak tady jsou věci, které musíte do 20 vteřin najít.

Najděte na půdě:
Váleček na těsto
Lžíci
Masku na oči
Žehličku
Ramínko

Foto: Pixabay - levelord

Najděte 5 věcí do 20 vteřin.


Anketa

Stihli jste najít všechno?
Ano, vše do 20 sekund.
16,4 %
Stihli jsme jen 4 věci.
23 %
Stihli jsme jen 3 věci.
32,8 %
Stihli jsme jen 2 věci.
4,9 %
Stihli jsme jen 1 věc.
8,2 %
Nenašli jsme v limitu žádnou.
14,7 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 61 čtenářů.

Tak jak se vám na půdě líbilo? Bylo tam k nalezení opravdu všelicos. Ale hlavně, jestli jste našli to, co jste najít měli. A ještě k tomu do 20 vteřin. Podařilo se? Jestliže ano, přijměte gratulaci. A jestli ještě ne, tak hledejte dál anebo se podívejte na správné řešení vyobrazené na snímku níže, kde jsou vyznačeny hledané věci.

Foto: Pixabay - levelord

A tady je 5 věcí, které jste měli najít.

Že jste na to místo koukali několikrát a danou věc neviděli? I to je možné. Jedna věc splívá s druhou a oči pak neví na co se zaměřit. Proto je třeba zrak trénovat. A to jste pro dnešek jistě splnili. Příště vám to půjde o poznání lépe. Zkuste otestovat zrak i svých blízkých a můžete porovnávat, kdo byl lepší.

Zdroj: Autorský text

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz