Hlavní obsah
Hry

Odhalíte chybu na obrázku do 8 sekund?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - JillWellington

Pozorovat letící balóny ze země, je nádhera. Proletět se v nich je jistě také velmi hezké, ale již to vyžaduje dávku odvahy. A umět překonat strach z toho, že by došlo k chybě. Tak, jako na obrázku.

Článek

Plout po nebi v balónu je úchvatný zážitek, který však není pro každého. Musíte mít dostatek odvahy, nesmí vám vadit pohled z výšky a nesmíte si připustit, že by mohlo dojít k chybě. Třeba k takové, jaká je na obrázku. Jste schopni jí do 8 sekund odhalit? Zkuste to a uvidíte, jak jste na tom se svým zrakem a dobrým postřehem. Nemůžete nic ztratit. Vydejte se tedy na let balónem a do 8 sekund najděte na obrázku chybu.

Foto: Pixabay - JillWellington

Do 8 sekund najděte na obrázku chybu.

Anketa

Zahlédli jste chybu včas?
Ano, samozřejmě.
94,7 %
Chybu jsme zahlédli až po časovém limitu.
3,2 %
Ne, chybu jsme vůbec nezahlédli.
2,1 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 533 čtenářů.


Přišli jste na to, kde je chyba? Ano? Tak na tom váš postřeh není vůbec špatně. A skvělý postřeh se vždycky hodí, může vám kdykoliv pomoci. Pokud chybu nevidíte, nebuďte zklamaní. Letí vám na pomoc níže obrázek bez chyby. Když si je oba srovnáte, chyba už vám neuletí.

Foto: Pixabay - JillWellington

Obrázek bez chyby.

Našli jste chybu právě včas. Pokud by se stala ve skutečnosti, mělo by to fatální následky. Ještě, že se koš pod balónem utrhl jen na obrázku. A víte kde? U balónu s červeno-žluto-oranžovo-černými pruhy, který je nejvýše, chybí koš a ten byl hledanou chybou. Skvělá práce. A šťastnou cestu, ať už letíte kamkoliv.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz