Hlavní obsah
Hry

Pokusíte se do 12 sekund najít v květinářství chybu?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - JillWellington

V květinářství je mnoho krásných květin a nádherná vůně. Vybrat si tu nejhezčí, dá kdekomu chvíli zabrat, stejně jako paní na obrázku. Ani nepostřehla chybu, která tam nastala. Vidíte jí vy?

Článek

Při nakupování v květinářství došlo k chybě. Máte 12 sekund na to, abyste chybu objevili. Dokážete to? Vyzkoušejte svůj zrak i postřeh a pokuste se chybu odhalit. Možná to bude jednoduché, možná ne. To uvidíte sami, jak dobří jste. Proto již déle neváhejte a zkuste najít na obrázku chybu do 12 sekund.

Foto: Pixabay - JillWellington

Do 12 sekund najděte chybu na obrázku.

Hledání chyby v květinářství se blíží ke konci. Byli jste tentokrát úspěšní a chybu dokázali v limitu najít? Pokud ano, vysloužili jste si velkou pochvalu. Váš postřeh je výborný. Jestliže jste chybu odhalit nedokázali, nic se neděje. Níže máte k dipozici obrázek bez chyby a ten vám chybu pomůže odhalit.

Foto: Pixabay - JillWellington

Obrázek bez chyby.

Kytička je vybrána a teď už jen zaplatit. Paní šlápla a trochu zavrávorala. Co to? No jo, na její pravé botě chybí podpatek, který byl hledanou chybou. A to už je opravdu vše. A vy můžete udělat někomu radost třeba květinou.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz