Hlavní obsah
Hry

Postřehový úkol, který prověří váš dobrý zrak. Vyzkoušíte ho?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - Domeckopol

Následující úkol s podzimním zátiším otestuje, jak dobrý a pohotový máte zrak. A také, jak rychlý, protože úkol je samozřejmě na čas. Jste připraveni se poprat s touto výzvou?

Článek

Na obrázku je kromě podzimního zátiší, starých knih a fotek také ještě vývrtka. Dokážete ji na obrázku najít? Má to však malý háček. Vývrtku musíte najít do 18 vteřin. Bude vám tento časový limit stačit na to, abyste vývrtku našli? To se dozvíte, pokud se dáte hned do plnění úkolu. Dívejte se rychle a pečlivě, ať vývrtku nepřehlédnete. Začněte právě teď a do 18 sekund najděte na obrázku vývrtku.

Foto: Pixabay - Domeckopol

Do 18 sekund najděte na obrázku vývrtku.

Anketa

Objevili jste vývrtku?
Ano a čas stačil.
50 %
Ano, ale čas nestačil.
0 %
Ne, vůbec jsme jí nenašli.
50 %
Celkem hlasovali 2 čtenáři.


Pátrání po ztracené vývrtce je u konce. Kdo jste jí dokázal v časovém limitu najít, můžete být náležitě hrdý. Váš zrak i postřeh jsou na výborné úrovni. Jen tak dál. Jestliže se vám vývrtku najít nepodařilo, nevěste hlavu. Pravidelným tréninkem budete stále lepší a lepší. A kde se vývrtka nachází? Na to se můžete podívat na obrázku níže.

Foto: Pixabay - Domeckopol

A tady je vývrtka.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz