Hlavní obsah
Hry

Rozcvička pro oči. Kdo odhalí chybu do 9 vteřin, je expert

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - RosZie

Čas je neúprosný a nikdy se nezastaví. Kolikrát stihnete něco za pět minut dvanáct. Musíte být velmi rychlí a neustále ve střehu. Což se vám právě bude velmi hodit v následujícím úkolu.

Článek

Všichni lidé na obrázku přišli takříkajíc za pět minut dvanáct, aby ještě stihli vyřídit, co potřebují. Zdali to však stihnou, je otázkou. Co je však víc, než jasné je, že pokud se chcete stát expertem v rychlosti a postřehu, musíte splnit následující úkol. Musíte na obrázku najít chybu, což pro mnoho z vás nebude moc těžké. Na jeho splnění máte však pouhých 9 vteřin. Jste připraveni zdolat tuto výzvu? Kdo se chce stát expertem, ať na nic nečeká a do 9 vteřin najde chybu na obrázku.

Foto: Pixabay - RosZie

Najděte chybu na obrázku do 9 vteřin.


Anketa

Přelstili jste čas nebo vás dohnal?
Přelstili a chybu do 9 vteřin našli.
82,5 %
Nepřelstili, ale chybu nakonec našli.
5,6 %
Nepřelstili a chybu nenašli.
11,9 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 555 čtenářů.

Čas vypršel. Stihli jste najít na obrázku chybu? Ano? Tak jste opravdovým expertem rychlosti a postřehu. A pokud jste chybu neobjevili, nevadí, alespoň jste strávili čas zábavou a relaxací. A abyste z toho nebyli smutní, tak je níže obrázek bez chyby. Můžete si je porovnat a chybu snadno nalézt.

Foto: Pixabay - RosZie

Obrázek bez chyby.

Čas se nedá vrátit zpátky a doba pro tento úkol se již naplnila. Chyba byla odhalena, tak jen pro pořádek, byla ukrytá na ciferníku hodin. Kde u čísla 8 chybí jedna čárka. Tentokrát to bylo snadné a bylo to hlavně o rychlosti.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz