Hlavní obsah
Hry

Super postřehovka! Do 8 sekund najděte šneka. Zvládnete to?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - Beasternchen

Květináčové ozdoby mohou být všelijaké. To si zřejmě myslí i kočička, která si jeden květináč dovyzdobila sama sebou. Udiveně nad tím kroutí očkama i šnek. Vidíte ho?

Článek

Najít šneka na obrázku, nebude tak jednoduché. Přeci jen je dost malinký a lehce se přehlédne a zvlášť, když vás ještě tlačí čas. A ten vás bude tlačit hodně, protože máte na jeho objevení pouhých 8 vteřin. Šneček se nemůže vynadívat na novou květináčovou ozdobu v podobě živé kočičky. Asi se jí tam moc líbí, protože působí velmi spokojeně. Chcete-li být také tak spokojeni, úspěšně splňte úkol a do 8 sekund najděte na obrázku šneka.

Foto: Pixabay - Beasternchen

Do 8 sekund najděte na obrázku šneka.

Anketa

Objevili jste šneka včas?
Ano, objevili.
20 %
Objevili, ale v čase to nebylo.
0 %
Ne, vůbec jsme ho neobjevili.
80 %
Celkem hlasovalo 10 čtenářů.


Kolik ozdob zdobí květináč? Dvě nebo tři? Komu se podařilo šneka najít, tak již ví, že květináč zdobí tři ozdoby. Květináčový panáček, kočka a samozřejmě šnek. A kde se usadil, se můžete podívat na obrázku níže. A pak si můžete vymyslet také nějakou originální ozdobu do květináče.

Foto: Pixabay - Beasternchen

A tady je šnek.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz