Hlavní obsah
Hry

V lákavých grilovaných špízech se skrývá surikata. Dokážete ji najít?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay

Grilovací sezóna se kvapem blíží. Spoustu lahodných dobrůtek na obrázku láká nejen lidi, ale také surikatu. Ta se ukrývá mezi grilovanými pochoutkami a je třeba jí najít. Zkusíte to?

Článek

Vypátrat surikatu na obrázku grilovaných dobrot nebude možná tak jednoduché, jak se zdá. Bude zapotřebí opravdu pozorné oko a hlavně rychlý postřeh. Surikatu totiž musíte najít do 12 vteřin. A to už je opravdová výzva. Otestujete svůj zrak a pokusíte se úkol splnit? Výborně! Jděte do toho s plným nasazením a do 12 sekund najděte na obrázku surikatu.

Foto: Pixabay

Do 12 sekund najděte na obrázku surikatu.

Anketa

Podařilo se vám surikatu najít?
Ano, podařilo a do stanoveného času.
21,1 %
Podařilo, ale až po delší době.
5,3 %
Ne, nepodařilo.
73,6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 265 čtenářů.


Tak, jak jste se prokousali grilovanými špízy? Byli jste úspěšní a surikatu našli do 12 sekund? Ano? Tak gratulujeme, jste skvělí. Odvedli jste dobrou práci. A můžete se odměnit nějakou pochoutkou. Pokud se vám surikatu najít nepodařilo, vůbec nic se neděje. Vyjde to třeba příště. Hlavním účelem je zábava a relaxace. A na obrázku níže se můžete podívat, kde se surikata nachází. Bylo možná potřeba trochu přiblížení, ale s tím si jistě každý hravě poradil. A teď si dejte také odměnu.

Foto: Pixabay

A zde je schovaná surikata.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz