Hlavní obsah
Hry

Váš čas k nalezení chyby startuje právě teď. Už ji vidíte?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - Jimbo457

Najít chybu na obrázku, limitovanou krátkým časem, není tak úplně jednoduché. Chcete-li si to vyzkoušet a ověřit své schopnosti, tak můžete právě nyní.

Článek

Splněním následujícího úkolu si potrénujete svůj postřeh i zrak. A co musíte udělat? Najít na obrázku chybu a to do 7 vteřin. Chyba může být kdekoliv, tak se pořádně soustřeďte a mějte oči na štopkách. Jste-li připraveni a plně odhodláni, můžete se vydat vstříc splnění úkolu. Do 7 vteřin najděte chybu na obrázku.

Foto: Pixabay - Jimbo457

Do 7 vteřin najděte chybu na obrázku.

Anketa

Zvládli jste úspěšně splnit úkol?
Ano, samozřejmě zvládli.
96,4 %
Chybu jsme zvládli najít až po delší době.
0,9 %
Ne, chybu jsme najít nedokázali.
2,7 %
Celkem hlasovalo 110 čtenářů.


Časový limit vypršel coby dup. Stihli jste chybu najít? Jestliže ano, tak vám patří veliký potlesk. Pokud se s tím malinko trápíte, je tu pro vás pomoc v podobě obrázku bez chyby. Oba si můžete v klidu porovnat, aby se vám chyba snáze hledala.

Foto: Pixabay - Jimbo457

Obrázek bez chyby.

Teď to již určitě klaplo a chyba je na světě. A kdeže se nachází? Chyba je na bílém tričku, kde u slova starts chybí s na konci slova. Mozek, zrak i angličtina jsou procvičeny. Pro dnešek splněno a na příště je natrénováno.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz