Hlavní obsah
Hry

Velký test vašeho postřehu, který dokonale prověří váš zrak.Vyzkoušíte ho?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - JillWellington

Kuchyňské náčiní i suroviny jsou připraveny. Nic již nebrání se pustit do vaření. Ba ne. Jeden vetřelec tomu brání. Dokážete ho najít?

Článek

Ten, kdo blokuje vaření, je hroch. Že ho nevidíte? Není divu. Snažil se dokonale zamaskovat. Kdo ho však dokáže do 15 sekund najít, bude opravdový machr. A může být na svůj postřeh náležitě hrdý. Prověřte své oči a snažte se úkol úspěšně splnit. Radost z úspěchu je víc než cokoli. Proto se připravte a do 15 sekund najděte na obrázku hrocha.

Foto: Pixabay - JillWellington

Do 15 sekund najděte na obrázku hrocha.

Anketa

Podařilo se vám hrocha najít?
Ano, podařilo a v limitu.
13,5 %
Ano, podařilo, ale čas nestačil.
7,5 %
Ne, vůbec nepodařilo.
79 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 133 čtenářů.

Jak vám šlo pátrání po hrochovi? Byli jste schopni ho v daném časovém limitu dohledat? Pokud se vám to povedlo, tak klobouk dolů. Váš zrak je opravdu skvělý a na svůj postřeh se můžete spolehnout. Jestliže se vám hrocha vypátrat nepodařilo, nevěste hlavu. Příště to určitě vyjde a rozhodně nejste sami. Pobavit se a odreagovat, alespoň na chvíli, je to, oč tu běží. A na obrázku níže se můžete podívat, kam se ten vykutálený hroch schoval.

Foto: Pixabay - JillWellington

A zde se hroch skvěle zamaskoval.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz