Hlavní obsah

Víte, že je v ovoci kromě vitamínů i kůň? Přesvědčte se.

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - Iffany

Ovoce je plné vitamínů a pro lidský organismus velmi prospěšné. A také je v ovoci kůň, který to moc dobře všechno ví. Umíte ho najít?

Článek

V dnešní době jsou běžně dostupné všechny možné druhy ovoce. Ne, jako za socialismu, kdy byly jen banány a mandarinky jednou týdně, pro každého kilo s hodinovou frontou. Dnes je ho hojně, ale zase drahé. Kdo má peněz dost, může si koupit hromadu ovoce každý den. A může mu v tom pomoci kůň. Jak odnést, tak sníst. Že žádného nevidíte? Ale ano. V ovoci je kůň. Zkuste ho do 8 vteřin najít. Když to nestihnete včas, může vám chutnou hromádku ovoce zničit v mžiku. Proto dlouze nepřemýšlejte, dejte starosti koňovi, ten má větší hlavu a do 8 sekund najděte na obrázku koně.

Foto: Pixabay - Iffany

Do 8 sekund najděte na obrázku koně.

Anketa

Našli jste koně dřív než on ovoce?
Ano, našli a včas.
56,4 %
Koně jsme našli, ale až po delší době.
2,6 %
Ne, koně jsme vůbec nenašli.
41 %
Celkem hlasovalo 39 čtenářů.


Dali byste si raději kiwi, pomeranč nebo hrušku? U koně by vyhrálo asi jablko. Podařilo se vám koně v ovoci objevit? Jestli ano, tak jste úžasní a máte výborný postřeh. Potlesk patří vám. Komu se koník v ovoci trochu ztrácí, vůbec nevadí. Hlavně, že jste si procvičili svůj postřeh a na chvíli zapomněli na každodenní starosti. Jako odměnu si můžete zakousnout jablíčko nebo pomeranč a k tomu se na obrázku níže podívejte, kam se kůň schoval. Příště už to jistě dáte.

Foto: Pixabay - Iffany

A zde je hledaný kůň.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz