Hlavní obsah
Hry

Vlk na mořské pláži? Nevídané. Vidíte ho?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - Wegwrtg

Konečně je tu léto a s ním i pořádný relax na pláži u moře. Ale pozor, ukrývá se tam vlk. Budete schopni ho včas odhalit?

Článek

Nastal čas dovolených a s ním i spojený, pro někoho neodmyslitelný, pobyt u moře. Relax na pláži je skvělá věc a můžete tam najít i pozoruhodné mořské živočichy. Ale, že byste tam mohli narazit na vlka, to byste jistě nečekali. Ale opravdu. Je to možné, alespoň na mořském obrázku. Dokážete vlka najít do 9 sekund? Pravda, budete k tomu potřebovat opravdu skvělý zrak, vlk se snažil co nejlépe zamaskovat. S trochou úsilí to jistě zvládnete. Anebo třeba taky ne. No, uvidíte sami. Tak se vydejte na pláž a do 9 sekund najděte na obrázku vlka.

Foto: Pixabay - Wegwrtg

Do 9 sekund najděte na obrázku vlka.

Anketa

Odhalili jste na pláži vlka včas?
Ano, odhalili.
46,3 %
Odhalili, ale až po časovém limitu.
6 %
Ne, neodhalili.
47,7 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 67 čtenářů.


Našli jste kromě mořských živočichů i vlka? Pokud ano, tak smekáme klobouk, jste výborní! Vaše oči vidí opravdu vše. Jestliže vlka najít nedokážete ani s přiblížením, nic se neděje. Vlk je opravdu špatně viditelný. Zábava a relaxace je to, oč šlo nejvíce. Chcete-li se dozvědět, kde se vlk schoval, podívejte se na obrázek níže. A pak si dopřejte klidný relax třeba na pláži.

Foto: Pixabay - Wegwrtg

A tady je vlk.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz