Hlavní obsah
Hry

Vypátrat ztracenou tužku mezi tolika domečky nebude jednoduché, anebo ano?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - Franz26

Městečko vskutku malebné. Domečky se tísní jeden na druhého. A někde mezi nimi kdosi ztratil tužku. A potřebuje jí najít. Pomůžete mu?

Článek

Pokud rádi hledáte ukryté věci a nevadí vám namáhat si zrak, tak jste na správném místě. Nejen, že si procvičíte své bystré oči, ale také zrelaxujete svojí mysl.

V záplavě barevných domečků se ztratila tužka. Úkol se zdá býti složitý, ale možná jen zdání klame. Jistě vše hravě zvládnete a tužku najdete. Jen si pospěšte, protože na její nalezení máte jen 9 sekund. Přijmete tuto výzvu a pokusíte se tužku najít? Ano? Výborně. Můžete se směle pustit do práce.

Foto: Pixabay - Franz26

Najděte v záplavě domečků tužku do 9 sekund.


Anketa

Našli jste tužku do 9 sekund?
Ano, v pohodě.
10,9 %
Našli, ale až o něco déle než byl limit.
8,9 %
Ne, nenašli vůbec.
80,2 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 202 čtenářů.


Může se dotyčný radovat, že jste mu našli ztracenou tužku? Anebo to bylo nad vaše síly? Ať už je výsledek jakýkoliv, hlavním úkolem byla zábava. A vy, co se vám nedaří tužku objevit, chcete vědět, kde se nalézá? Tak se podívejte na obrázek níže, kde je tužka zvýrazněna.

Foto: Pixabay - Franz26

A tady je ztracená tužka.


Pokud si obrázek přiblížíte, uvidíte tužku jasněji. Je tam, že? Plácli jste se do čela, že jste jí neviděli? I to se stává. Oči a mozek se nás mnohdy snaží ošálit a nevidí, co mají nebo vidí, co nemají. Skvělá práce, rozcvička i zábava.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz