Hlavní obsah
Hry

Zabavte se hledáním rozdílů na čas! Vyzkoušíte to?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - tshirt_print

Čas odpočinku můžete trávit různě. Když zrovna nemáte elán něco fyzicky dělat, můžete odpočívat a přitom zaměstnat psychiku. Skvělé je třeba hledání rozdílů. Zkusíte to?

Článek

Hledání rozdílů není jen zábava pro děti, mnohdy dokáže potrápit i dospělé. A ještě k tomu, když je hledání na čas. Ten však není nikterak dlouhý. Chcete si vyzkoušet své postřehové schopnosti? Máte nyní jedinečnou příležitost. Na následujícím obrázku najděte 10 rozdílů. Ale pozor, musíte to zvládnout do 15 vteřin. Dokážete úkol úspěšně splnit? A rozhodně nepodvádějte a nedívejte se napřed na řešení. Tak schválně, dejte se do hledání a do 15 sekund najděte na obrázku 10 rozdílů.

Foto: Pixabay - tshirt_print

Najděte 10 rozdílů do 15 vteřin.

Anketa

Podařilo se vám do 15 sekund najít všech 10 rozdílů?
Ano, povedlo.
11,7 %
Našli jsme všechny, ale po delší době.
3,9 %
V limitu jsme našli jen některé.
79,2 %
Ne, nenašli jsme žádný.
5,2 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 77 čtenářů.


Jak jste si s hledáním rozdílů poradili? Pokud jste našli všechny v časovém limitu, tak jste opravdu výborní. Váš postřeh a zrak jsou na mimořádné úrovni. Komu se zadařilo jen částečně, nevadí. Při pravidelném trénování se váš výkon brzy zlepší. Na obrázku níže si můžete zkontrolovat, kde všude se rozdíly nacházejí. A pak se můžete také vydat třeba na horskou túru.

Foto: Pixabay - tshirt_print

A zde je všech 10 rozdílů.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz