Hlavní obsah
Vtipy, koláže, karikatury

Země je placka

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Jan Tatarka

Vážně nekecám.

Článek

ZEMĚ JE PLACKA!

Jednou jsme letěli v noci letadlem a Měsíc jsme srazili křídlem. Spadli jsme potom s letadlem na bramborový pole. Bylo tam tolik brambor, že jsme si v tu chvíli uvědomili, že svět je placka - bramborová placka. To by nevadilo, všichni máme rádi brambory, ne? Hlavně když se sklízí už tenký a hranatý, říká se té odrůdě Potetousty. Špatný je, že po tom nárazu skončil Měsíc v rybníce. Všichni ho tam viděli a taky viděli, že voda je taky placka, jen vodní. Několik lidí skočilo do rybníku a snažili se ten Měsíc vylovit.

Ti odvážnější, co ví, že je zdravější dýchat pod vodou, protože je tam čistší vzduch, se už nevynořili. Takže Měsíc je stále tam, v rybníce a proto, kde byl, pod mraky, už být nemůže. Ale buďte v klidu, on se neztratí, stále ho v rybníce, pod vodní plackou, hlídá pár odvážných lidí.

VÁŽNĚ NEKECÁM

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz