Hlavní obsah
Hry

Bláznivá vědecká laboratoř udělá z trosečníků nové Robinsony

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Jana Beranová

Ilustrační obrázek

Přemýšleli jste někdy nad tím, co byste dělali, kdybyste se ocitli na pustém ostrově? Představovali jste si někdy, jaké by asi bylo být Robinsonem? Že se to stane, je vysoce nepravděpodobné. Ale zkusit si žít jako Robinson můžete.

Článek

Život nám připravuje mnohdy perné chvilky. I když v našich končinách až tak moc perné nejsou. Přeci jen, s naší hustotou osídlení pomoc snadno najdeme. Ale co se stane, když budeme muset strávit den v přírodě? Zvládneme to vůbec?

Ano, zvládneme. Sice to asi nezvládneme všichni, ale každý, kdo si jednou zkusil být trosečníkem, to zvládne. Díky Bláznivé vědecké laboratoři zvládne být trosečníkem snad úplně každý, kdo je starší 8 let. Bláznivá vědecká laboratoř - Mladý trosečník, vás naučí, jak rozdělat oheň pomocí vody, jak si vodu přefiltrovat a dokonce vám vysvětlí, jak si snadno spočítáte, kolik hodin zbývá do setmění. S Bláznivou vědeckou laboratoří si vyrobíte kompas, který vám vždy ukáže cestu na sever a naučíte se i mnoho dalšího.

Bláznivá vědecká laboratoř je skvělá hra, která zabaví velké i malé badatele. Díky této hře se na chvíli stanete trosečníkem, který už ovšem ví, co má dělat. Pokusy jsou promyšlené do posledních detailů. Vše, co k pokusům potřebujete, vyjma vody, je součástí balení. Hra je zabalena v odolné kovové krabičce, která sama o sobě vám v mnohém pomůže.

Když se mi Bláznivá vědecká laboratoř - Mladý trosečník dostala do ruky, nevěřila jsem, co všechno se s ní dá dělat. Ale díky stručným a zároveň jasným postupům jsem zvládla všechny úkoly. Oprášila jsem znalosti z letních táborů a naučila se i něčemu novému.

Bláznivá vědecká laboratoř - Mladý trosečník je skvělá hra pro badatele již od 8 let. I mladší badatelé pokusy zvládnou, ale protože hra obsahuje i malé a ostré kousky včetně magnetů, je doporučována dětem od 8 let. Bláznivá laboratoř - Mladý trosečník, je k zakoupení v lepších dětských obchodech. Sama jsem jí pořídila u Montessori hračky.

Na Bláznivé vědecké laboratoři - Mladý trosečník oceňuji, že nejen děti mnohému naučí a ze hry dítka jen tak nevyrostou. Bláznivá vědecká laboratoř je vhodná jak pro jednotlivce, tak i pro skupinu dětí. Díky svému obsahu je vhodná i k dalším pokusům.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz