Hlavní obsah
Hry

Bobří hráz, to je dřevěná hra pro děti již od 3 let

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Jana Beranová

Ilustrační obrázek

Rozvoj dětských dovedností nebyl nikdy snazší, než je dnes. Díky hrám se dítka snadno učí a učení je pro ně hrou. Já vám dnes představím hru Bobří hráz, která rozvíjí motoriku a zároveň podněcuje rozvahu a soustředění.

Článek

Bobří hráz je krásně zpracovaná hra z dílny Plan Toys, ve které je cílem rozebrat bobří hráz a zároveň neshodit bobříka. Byť se zdá hra na první pohled jednoduchá, opak je pravdou. Dílky hráze jsou různě velké, a když do sebe dobře zapadnou, což by měly, rozebrat hráz je oříšek.

Hráz, klády i bobřík jsou vyrobené ze dřeva. Ve hře nenajdete ani kousek plastu. I vnitřní sáček na balení klád je papírový. Hra krásně voní a dřevo je hladké a příjemné na dotek. I na barvách si dal výrobce záležet a mnohé dílky nechal přírodní.

Co se kvality hry týká, mohou jí dědit dítka napříč generacemi. Hra je odolná a jen tak se nepoškodí. Dílky jsou relativně velké, takže se nikam nezakutálí.

Bobří hráz je vhodná pro děti od 3 let. Pořídíte jí ve specializovaných obchodech, například u Montessori hračky, kde jsem jí pořídila já. V běžném hračkářství tuto hru nejspíše nepořídíte.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz