Hlavní obsah
Hry

Další, prosím. To je bláznivá hra pro děti i dospělé

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Jana Beranová

Ilustrační obrázek

Mnoho z nás se v dětství chtělo stát veterináři. Díky společenské hře Další, prosím si tento sen může splnit každý z nás.

Článek

Stát se veterinářem a léčit mazlíčky v této hře, to je pěkná divočina. Občas některý uteče, jindy nám ho soupeř ukradne a jiný mazlík se dokonce uzdraví sám. Ze začátku nejlepší veterinář může skončit poslední. Hra je totiž plná zvratů a kdo si myslí, že jsou karty rozdány, šeredně se mýlí.

Ve hře Další, prosím čeká na uzdravení 13 mazlíčků. Některé můžete na veterině běžně potkat, ale léčit takovou piraňu, to už je velká výzva. Způsobů léčby je hned několik a každé zvířátko vyžaduje tu svou. Některému stačí léky, jiný potřebuje vakcínu. Nechybí ani více nemocní mazlíčci, u kterých budete bojovat za záchranu ze všech sil. Až tak moc je budete chtít zachránit, že se spojíte i s vlastním soupeřem.

Hra Další, prosím z dílny Dummy Bear je skvělá postřehová hra, ve které rychlejší vyhrává. Jenže není to tak vždy. I troška strategie se tu hodí. Pro koho je tedy tato hra určena? Za mne pro všechny, kdo se rádi baví. Jinak pro 2-4 hráče od 5 do 10 let.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz