Hlavní obsah
Hry

Hra Horrorstein dává prostor kreativitě a nikdy se neohraje

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Jana Beranová

Ilustrační obrázek

Profesor Horrorstein je pořádný bordelář a v laboratoři má takový nepořádek, že se mu i monstra popletla. Cílem hry je profesorovi pomoci a poskládat monstra opět dohromady.

Článek

Horrostein je poněkud děsivá hra z dílny Dummy Bear. Tedy, děsivá je hra pouze díky názvu a monstrům, které hráči skládají. Ve hře na vás nic nevybafne, snad jen konečného výsledku se leknout můžete. Ve hře totiž taháte z hromady dílků dílky, z nichž následně skládáte monstra. Nikdy nevíte, jaký dílek si vytáhnete. Nikdy tak nevíte, jaké monstrum postavíte.

Byť jsou monstra na kartičkách nakreslena, nemusí se vám povést je složit tak, jak se profesoru Horrorsteinovi pomíchala. Pokud se vám to povede, máte body navíc. Pokud se vám poskládat monstra profesora Horrosteina nepovede, zoufat si nemusíte. Poskládáte totiž monstra, o kterých neměl profesor Horrorstein ani ponětí.

Hra je hodně o náhodě a má tolik kombinací, až je neohratelná. Dílky jsou z kvalitní lepenky, která je příjemná na omak. Krabička, ve které je hra balená, je tak akorát velká, aby se vešla do každého batohu či větší kapsy. Díky velikosti balení je snadné hru zabalit na cesty a hrát všude, kde se právě nacházíte. Dílky jsou navíc těžší, takže monstra nerozfouká ani slabý vítr.

Hra Horrorstein monster factory je hra z dílny Dummy Bear. Určena je pro 2 až 4 hráče ve věku od 6 do 12 let. Hra je chytlavá a za sebe mohu říci, že zabaví i hráče starší, než pro které je určena. Hru mohu doporučit všem, kteří se rádi baví a mají rádi hry, u kterých do poslední chvíle nikdo neví, kdo bude vítězem.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz