Hlavní obsah
Hry

Kavárna příšer, tak trochu strašidelná hra nejen pro milovníky kávy

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Jana Beranová

Hra Kavárna příšer

Na tajném a odlehlém místě své dveře právě otvírá Kavárna příšer. Těmito poněkud tajemnými slovy začíná hra, která velmi rychle vtáhne hráče do děje.

Článek

Kavárna příšer je umně ilustrovaná hra se spoustou příšerek a vůní kávy. Podstatou hry je umístit příšerky tak, aby zpátky přinesly co nejvíce žetonů Kafí. Hráč, který má na konci rundy v sobě co nejvíce Kafí, vyhrává.

Protože se jedná o Kavárnu příšer, nejsou ve hře pouze žetonky Kafí. Najdete tu i šlehačku a další dobroty, které vás k žetonu Kafí dovedou. Jde hlavně o to, mít po ruce ty správné příšerky, díky kterým si pochutnáte na Rex-pressuu, vanilkovém Apokalypsu, Slizloccinu nebo na Výstřední božese.

Hra Kavárna příšer z dílny Lorys games je povedenou zábavnou hrou nejen na dlouhé zimní večery. Krásné ilustrace a svižný děj zabaví velké i malé hráče. Hra je navíc moc krásně balená, takže se skvěle hodí i jako dárek. Tvůrci hry si dali na této hře záležet a je to znát. Hra je perfektně zpracovaná do posledního detailu.

Kavárna příšer je svižná hra pro 2 až 5 hráčů ve věku od 8 let. Jedno kolo, tedy dvě rundy Kafí, zabere přibližně 15 minut. Tak moc jsou příšerky šikovné. Hra je navíc rychle připravená a rychle uklizená. Kartičky se dají na hromádky, žetony se shrnou do krabičky a je uklizeno.

Hra nabízí 18 herních kombinací různé náročnosti. Nemělo by se vám tak stát, že hra bude příliš snadná nebo naopak náročná. Pokud byste do začátku nevěděli, jak začít, nebo jak se posunout dál, po načtení QR kódu můžete zhlédnout video, jak hru hrát. Tak co, milí čtenáři a hráči, dáme Kafí?

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz