Hlavní obsah
Hry

Pekelné učení s čertíkem Kvítkem naučí dítka vyjmenovaná slova

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Jana Beranová

Hra Pekelné učení s čertíkem Kvítkem

Vyjmenovaná slova dala zabrat nejednomu z nás. Ale my jsme neměli čertíka Kvítka, roztomilého raráška, který učí staré, několikrát propadlé pekelníky, vyjmenovaným slovům, aby se dostali z pekla ven.

Článek

Čertík Kvítko je malý roztomilý rarášek, který se teprve učí vyjmenovaná slova. V hloubi pekla má několik strýčků, starých čertů, kteří ve škole pomotali všechno, co jen pomotat mohli, a nyní musí dělat těžkou práci pouze proto, že kdysi dávno ve škole propadli. Aby se mohli dostat zpátky na svět, musí se tito čerti, staří propadlíci, naučit vyjmenovaná slova. Přestože je čertík Kvítko malý rarach, učí své strýčky vyjmenovaným slovům.

Pekelné učení s čertíkem Kvítkem je krásně ilustrovaná hra plná čertů. Všichni čerti mají vidle, někteří dokonce dvoje. Asi podle toho, jak moc propadali. Většina čertů se ale tváří sympaticky, není tak třeba se bát, že by se dítka při hraní bála. I peklo je moc krásně ilustrované. Z mnoha okýnek na hráče vykoukne sám čertík Kvítko, aby hráče obdaroval bonusovou kartičkou.

Hra Pekelné učení s čertíkem Kvítkem je dotažená do posledních detailů. Čerti i peklo jsou krásně ilustrované. Nechybí pekelné uhlíky. Díky bonusovým kartám není až do konce hry jasné, jaký hráč vyhraje.

S pekelným učením s čertíkem Kvítkem se dítka ráda a rychle učí. Balíčky vyjmenovaných slov lze rozdělit podle písmenek, která už dítka umí. Není proto třeba hrát se všemi písmenky. Hru je možné postupně doplňovat o další písmenka. Vyjmenovaná slova ve hře nejsou samotná, ale jedná se o sousloví. Dítka se tak učí, že mají nové lyže nebo plyšového zajíce. Tato forma hry dítka učí tak, aby se na první pohled neučila. Hra je baví a učení je opravdovou hrou.

Pekelné učení s čertíkem Kvítkem zakoupíte v e-shopech. Sama jsem hru zakoupila u AAA školák. V kamenné prodejně, v knihkupectvích ani v hračkářstvích jsem na tuto hru nenarazila. Což je za mne velká škoda, ale je to tak.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz