Článek
Na 4 porce potřebujeme:
250 g těstovin Gutini
sklenici kysaného zelí
150 g uzeného masa
1 větší cibule
sůl
cukr
Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostky. Uzené maso nakrájíme na kostičky. Zelí propláchneme, dáme vařit a podle chuti v průběhu vaření případně ocukrujeme. Uzené maso dáme na pánev a prohřejeme. Jakmile je maso prohřáté, přidáme do něj nakrájenou cibuli a dáme vařit těstoviny podle návodu. Uvařené těstoviny slijeme a necháme okapat. Následně na těstoviny dáme zelí, uzené maso s cibulkou a můžeme servírovat. Přeji vám dobrou chuť.
Možná se vám zdá, že na 4 porce máme těstovin málo. Těstoviny Gutini jsou díky svému složení syté a jeden sáček těstovin nám opravdu pro 4 osoby stačí.