Hlavní obsah
Hry

To dáš, vánoční hra plná zvratů zabaví malé i velké

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Canva

Ilustrační obrázek

Zkraťte si čekání na Vánoce netradiční hrou plnou zábavy. Vánoční hra To dáš zamotá hlavy malým i velkým, protáhne vaše těla a ještě vám prozradí mnoho zajímavostí o Vánocích.

Článek

Vánoční hra To dáš není náročná na pravidla ani na přípravu a přesto zabaví malé i velké na dlouhý čas. Účelem hry je bavit se, protáhnout svá těla, popřemýšlet a trošku se i učit.

Vánoční hra To dáš z dílny Vraťme děti do hry je vhodná pro všechny starší 7 let. Hra má 72 úkolů a najednou jí může hrát 3-10 hráčů. Podle popisu hry má jedna hra trvat 2 hodiny, ale hodně záleží na hráčích. Hra je vhodná pro celou rodinu. Úkoly mají velcí i malí stejné, jiné jsou jen obtížnosti.

Moc se mi líbí, jak je hra nenucená. Byť obsahuje mnoho vědomostních otázek s vánočním tématem, také obsahuje nepřeberné množství zajímavých úkolů. A že některé úkoly dají dospělým pořádně zabrat. Návrat do miminkovského věku nebude pro děti taková výzva, jakou výzvou je pro dospělé. Ale ani děti nebudou mít hru úplně snadnou. K Vánocům se vztahuje tolik tradic, že budou muset hodně přemýšlet a být zručné, protože úkoly, které si na děti tvůrci hry připravili, nejsou tak jednoduché, jak se na první pohled může zdát.

Čas s rodinnou hrou To dáš z dílny Vraťme děti do hry uteče jako voda. Než se naučíte tradičně zdobit vánoční stromeček, než složíte prasátko pro štěstí, bude hra minimálně za půlkou. Úkoly se rychle střídají a v celé hře je snad jen jediný úkol, který bude pro mnohé hráče výzva. Namalovat postavu z betléma tak, aby ji někdo poznal, to není úkol pro každého. Naštěstí není moc možností na hádání a tak i tento úkol každý nakonec zvládne.

Jsem moc ráda, že jsem si vánoční hru To dáš z dílny Vraťme děti do hry mohla zahrát. Dala mi krásný čas strávený s rodinou a ještě jsem načerpala spoustu nových informací. A co vy? Také si předvánoční čas tematicky zpestříte?

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz