Hlavní obsah
Hry

Vánoce v ohrožení, netradiční hra, která vás seznámí s původem Vánoc i tradicemi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Canva

Ilustrační obrázek

Nebeská kancelář zajišťující klidný průběh Vánoc vydala prohlášení, že z důvodů přehnané komerce, uspěchaného životního stylu a zapomínání tradic letos odmítá konání vánočních svátků. Tak začíná hra, která vás seznámí s tradicemi a zvyky Vánoc.

Článek

Hra Vánoce v ohrožení má pro vás dvanáct úkolů pevně spjatých s Vánocemi. Úkoly jsou promyšlené do posledního detailu. Nejdříve se seznámíte s vánoční zvyklostí, poté vás čeká úkol, který je na zvyklost či tradici navázán.

Hra Vánoce v ohrožení je hra připravená primárně pro děti, ale mnohé dá i dospělým. Informace obsažené ve hře totiž nezná ani mnohý dospělý. Nebo vy jste tušili, jak vzniklo měření času? Věděli jste, z jaké doby pochází pro nás již tradiční štědrovečerní večeře?

Na hráče této nevšední hry čeká malování, luštění, skládání, stříhání, a dokonce i tipování. Jen ti největší znalci Vánoc správně složí všechny pranostiky a tradice k Vánocům se vztahujícím.

Prozradila bych vám mnohem více, ale to byste přišli o to správné překvapení. Za sebe musím říct, že hraní této hry zabaví celou rodinu. Navíc se dozvíte mnoho zajímavých informací a v neposlední řadě si vyrobíte domácí dekoraci.

Hra Vánoce v ohrožení z dílny Vraťme děti do hry vám i vašim dětem příjemně zpříjemní čekání na Vánoce. Hru si můžete rozdělit, hrát jí po částech a tajenku vyluštit těsně před Vánocemi. Pokud se hru Vánoce v ohrožení rozhodnete odehrát v kuse, čeká vás při nejmenším krásně strávené odpoledne.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz