Hlavní obsah
Hry

Zachraňte umění s kooperativní hrou Projekt A. R. T.

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Jana Beranová

Hra Projekt A. R. T.

Projekt A. R. T. je kooperativní hra, ve které spolupracujete, cestujete a bojujete. Vaším úkolem je zachránit umění, které ukradl gang z organizace Bílé ruce.

Článek

Projekt A. R. T., zachraňte umění je kooperativní hra z dílny TLAMA games. Hlavní roli v této hře hraje komunikace mezi hráči. Čím lépe komunikujete a čím více si hráči pomáhají, tím vyšší je šance ve hře uspět a nelézt všechna ukradená umělecká díla.

Projekt A. R. T. je hra promyšlená do všech detailů. Krásné ilustrace provází hráče celou hrou. Hra samotná je vyrobena z kvalitní lepenky, která je příjemná na omak a v případě potřeby se dá i otřít vlhkým hadříkem. Protože se hra zabývá uměním, je stylově zpracovaná. I samotná pravidla hry nejsou obyčejná a snadno se v nich hledá.

Byť se na první pohled může zdát, že je hra složitá, není tomu tak. Pokud byste i přesto pravidla na první dobrou nepochopili nebo vám bylo cosi nejasné, na webu výrobce TLAMA games najdete video, které vám vše vysvětlí.

Výrobci hry si dali záležet i na samotném materiálu, ze kterého je hra vyrobená. Kromě kvalitní lepenky jsou ve hře dřevěné kostky, figurky i doplňky. Hra je tedy bez plastů, tedy až na sáčky, ve kterých jsou figurky, kostky a další doplňky zabalené.

Projekt A. R. T., zachraňte umění je hra pro 1 až 6 hráčů ve věku od dvanácti let. Jedna hra zabere přibližně 40 minut, ale záleží i na vaší strategii a komunikaci. Každé kolo této hry je jiné. I když hru budete hrát sami nebo stále se stejnými spoluhráči, nudit se rozhodně nebudete. Tato hra se jen tak neohraje a díky kvalitnímu materiálu i dlouho vydrží. Pokud máte rádi kooperativní hry, tato hra vás bude bavit po mnoho let.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz