Hlavní obsah
Umění a zábava

Placatá Země

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Jasatomik

Placatá země

Jaroslav žije na placaté Zemi pod kopulí s vodou. Zjistí, že je v simulaci, která mu vytváří halucinace o mimozemšťanech. Probudí svou šišinku mozkovou a získá nadpřirozené schopnosti.

Článek

Jmenuji se Jaroslav a žiji na placaté Zemi. Ano, slyšíte dobře, placaté. Země není kulatá, jak nám tvrdili ve škole, ale plochá jako talíř. Je ohraničena ledovým valem, za kterým jsou jiné civilizace, které neznáme. A nad námi je obrovská kopule, která nás chrání před vodou, která obklopuje celý náš svět.

Jak to vím? Protože jsem to viděl na vlastní oči. Jsem jeden z mála lidí, kteří se probudili z iluze, kterou nám vytvářejí ti, kteří nás ovládají. Ti, kteří nás považují za pokusné králíky ve své simulaci budoucnosti.

Ti, kteří nás ovládají, jsou vyspělá rasa lidí, kteří žijí na jiné planetě nebo dimenzi. Mají k dispozici kvantové počítače, které dokážou generovat virtuální realitu tak dokonalou, že ji nelze rozeznat od té skutečné. Používají je k tomu, aby nasimulovali různé scénáře a situace, které by mohly nastat v jejich budoucnosti. A my jsme jejich figurky.

Jedním z jejich cílů je nasimulovat příchod jiné civilizace z vesmíru, která by mohla být pro ně hrozbou nebo spojencem. Chtějí vidět, jak by se zachovali lidé na Zemi, kdyby se setkali s mimozemšťany. Jak by reagovali na jejich technologii, kulturu a záměry.

Aby toho dosáhli, používají solfegio frekvence a masáž šišinky mozkové. Solfegio frekvence jsou speciální zvuky, které mají vliv na naše mozkové vlny a emocionální stav. Masáž šišinky mozkové je technika, která stimuluje malou žlázku ve středu mozku, která produkuje DMT, silný psychedelikum. Kombinací těchto dvou metod dokážou ovlivnit naše vnímání reality a vytvořit nám reálné halucinace.

Halucinace, ve kterých vidíme mimozemšťany, jejich lodě, jejich zbraně, jejich zprávy. Halucinace, ve kterých se s nimi setkáváme, komunikujeme s nimi, bojujeme s nimi, spolupracujeme s nimi. Halucinace, které nás dělají šťastnými, smutnými, zmatenými, vystrašenými, nadšenými.

Ale ne všichni jsou pod jejich vlivem. Někteří z nás se probudili z jejich manipulace a uvědomili si pravdu. Pravdu o tom, že žijeme na placaté Zemi pod kopulí. Pravdu o tom, že jsme jen pokusní králíci ve virtuální realitě. Pravdu o tom, že jsme obětí experimentu.

Jak se nám to podařilo? Protože jsme aktivovali naši šišinku mozkovou opravdu. Ne jen uměle pomocí masáže a frekvencí, ale přirozeně pomocí meditace a duchovního rozvoje. Tím jsme získali schopnosti, které nám umožňují vidět skutečnou realitu a odhalit iluzi. Schopnosti jako čtení myšlenek, telepatie a telekineze. Schopnosti, které nám dávají moc nad naším mozkem a tělem.

Moc, kterou můžeme použít k tomu, abychom se osvobodili z jejich kontroly. Moc, kterou můžeme použít k tomu, abychom se postavili proti nim. Moc, kterou můžeme použít k tomu, abychom změnili svůj osud.

Jsem Jaroslav a jsem jeden z těch, kteří se probudili. Jsem jeden z těch, kteří se vzepřeli. Jsem jeden z těch, kteří bojují za svobodu.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz