Hlavní obsah

Bitva o důchody

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bitva o dúchody

Článek

Probíhá bitva o valorizaci.Ale spíše je to boj o důchodce, nemalou část voličů hlavně z Babišova ranku.Holky se nazývají ,, BABIŠKY,, a jejich guru je BABIŠEK , při jeho mítincích holky maji promočené pamprsky a olizují jej jak děti eskymo za 50 hal za mého mládí.Staří příslušníci LM volají po pořádku a silné ruce a stalinském vůdci. Já již coby důchodce s babičkou s podivem důchodců sledujeme vášnivé zastánce , chlapce , který k nám přišel ze Slovače a dnes coby Čech hovořící hůře jak černý komentátor Rey Koranteng se tu dnes ohání ,, jsem tu pro Vás POMÁHÁM LIDEM.Vždyt Vy voliči mi umožnujete svým hlůasem, abych mohl čerpat miliardy pro svůj Agročert, dnes fond Hartenberg aneb Tvrdý vrch.Včetně řepky biosložky mi to hodilo cca 13,8 mld. Proto také svůj důchod 22 tis, dávám na charitu. No ,kdo to dává, celý důchod na charitu.Celý život jsme s babičkou makali a dnes nejsme sice bohatí jako Andrej ale máme děti se zahraničními školami a daří se jim slušně.To byl smysl našehoé života.Máme důchod a náš státní rozpočet máme neustále vyrovnaný, babička nedovolí utratit více než máme. Žádné dluhy, co třeba to netřeba. Nekouříme , spoříme , staráme se o sebe.A tak dnes nechápu partaj ANO, kteropu vlastní Babišek, jak se srdceryvně bije za nás důchodce.Nezastávám se aní jednoho, ani koalice , ani ANO, o SPD škoda mluvit partaj odložených politiků co se jim nechce makat.Klaus a Babiš jedno brdo. Jen přivádí republiku na buben. A to nezpraví ani profesor Fiala, se svým rozumem. Ono spravit něco co zničili komouši a Klaus s nomenklatůrní sebrankou dodělal , tak to už nedá dohromady ani Baťa.Ano je třeba mít slušné důchody jako na Západě, ale jim tam ekonomiku nepodělal Gotwal a jeho partaj, nenechali si jí rozkrást od Klause a jeho kluků z Prognosťáku.A teď babo raď.Je to vše všlice složité , celý OST BLOK doplatil na komouše a dnes se z toho hrabe.Ale dluhem se z toho nevyhrabe. Jak kdysi říkal můj oblíbenec jihočeský sedlák Jan Cimbura,, Dluhu se boj, líhá s tebou a denně z mísy ujídá,,Chrań nás Bože dluhů a prázdné mísy,!!!!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám