Hlavní obsah
Vtipy, koláže, karikatury

Jiránkův fór: Chlápek dobíhá autobus

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: DALL-E

Představte si situaci, která zasáhne každého z nás aspoň jednou za život: spěcháte na zastávku, autobus právě odjíždí a vy se ho snažíte na poslední chvíli chytit. Zní to běžně, že? Ale …

Článek

Kdo by to neznal? Ten frustrující moment, kdy vám autobus ujede přímo před nosem. Běžíte, máváte, doufáte, že vás řidič uvidí a počká. Ale ne, občas se zdá, že právě ony dveře zavírá s nečekanou radostí, právě když k nim dobíháte. Ať už jste na cestě do práce, do školy, nebo jen za běžnými povinnostmi, ujíždějící autobus může znamenat začátek špatného dne.

Ale co kdybychom se na to podívali trochu jinak? Představte si situaci, kdy se běžný scénář s ujíždějícím autobusem otočí o 180 ° v něco nečekaného a zábavného. Zajímá vás v co? Tak na to se podívejte v našem dnešním kresleném vtipu.

Foto: Josef Jiránek / DALL-E

Líbil se vám tento vtip? Znáte nějaký zajímavý vtip z prostředí veřejné dopravy? Pokud ano, podělte se o něj v komentářích.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz