Hlavní obsah
Vtipy, koláže, karikatury

Jiránkův fór: Co by ženám nejvíc chybělo na pustém ostrově?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Josef Jiránek / DALL-E

Nikdo nechce ztroskotat na pustém ostrově, ale pokud by se to stalo, museli bychom se obejít bez mnoha věcí, bez kterých jsme si dříve nedokázali představit život.

Článek

A tady se nabízí otázka: Bez čeho si nedovedou představit život ženy? Může to být cokoliv od milované kávy, která je nastartuje do nového dne, až po oblíbený kosmetický produkt, který jim dodá sebevědomí. Některé ženy nedají dopustit na pohodlí svých oblíbených bot, jiné zase na čas strávený s přáteli a rodinou. Ale je tu ještě jedna věc, bez které si mnoho žen nedovede představit svůj život. Co to je? Na to už se podívejte v našem dnešním vtipu!

Foto: Josef Jiránek / DALL-E

Líbil se vám tento vtip? Znáte nějaké další vtipy o ztroskotancích, pustých ostrovech nebo kabelkách? Pokud ano, podělte se o ně v komentářích.

Anketa

Která z následujících věcí je pro vás naprosto nepostradatelná?
Módní oblečení
1,6 %
Mobilní telefon
28,5 %
Oblíbený kosmetický produkt
1,9 %
Pohodlné a krásné botičky
3,2 %
Kabelka
1,9 %
Elegantní šperk
0,9 %
Jiná věc (můžete uvést v komentářích)
62 %
Celkem hlasovalo 316 čtenářů.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz