Hlavní obsah
Vtipy, koláže, karikatury

Jiránkův fór: Kravata pro manžela

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Josef Jiránek / DALL-E

Dobře zvolená kravata může dokonale podtrhnout osobní styl, eleganci a smysl pro detail. Zvýrazní profesionalitu, sebevědomí a vkus, ať už jde o formální schůzku nebo společenskou událost.

Článek

Kravata, to není jen kus látky kolem krku, ale opravdový módní zázrak! Už v 17. století byla doplňkem uniforem chorvatských vojáků a od té doby se stala nepostradatelnou součástí mnoha šatníků. Dnes ji nosí nejen muži, ale i ženy, a to v nepřeberném množství barev, vzorů a materiálů. Správně uvázaná kravata dokáže dodat šmrnc každému outfitu a zvýšit sebevědomí. Ať už míříte na důležitou schůzku, formální akci nebo jen chcete vypadat stylově, kravata je sázka na jistotu. Může být totiž onou třešničkou na dortu, která vás pozvedne na úplně novou úroveň elegance a vkusu. A jak takový nákup kravaty může probíhat, na to se podívejte v našem dnešním vtipu.

Foto: Josef Jiránek / DALL-E

Líbil se vám tento vtip? Znáte nějaké další vtipy o manželích a manželkách? Pokud ano, podělte se o ně v komentářích.

Anketa

Jak často nosíte kravatu?
Denně
0 %
Několikrát týdně
0 %
Příležitostně
0 %
NIkdy
0 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 0 čtenářů.

zdroj: https://3seaseurope.com/necktie-cravat-croatia-french/

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz