Hlavní obsah
Vtipy, koláže, karikatury

Jiránkův fór: Maminko, spadnul žebřík!

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Josef Jiránek / DALL-E

Spadnutí žebříku může přinést nečekané komplikace. A jaký může mít takový incident dopad na rodinné peripetie, to ukazuje náš dnešní kreslený vtip.

Článek

Žebřík je neocenitelný pomocník při mnoha činnostech. Umožňuje dosáhnout na vysoká místa, ať už při malování stěn, stříhání stromů v zahradě nebo třeba při čištění oken. Důležité je však mít na paměti několik bezpečnostních pravidel. Před použitím bychom měli vždy zkontrolovat, zda je žebřík stabilní a pevný, a zda stojí na rovném povrchu. Také bychom se měli vyvarovat jeho přetěžování a snažit se držet těžiště svého těla mezi bočnicemi.

Při práci na žebříku je klíčové mít ve své blízkosti někoho, kdo nám může pomoci nebo zasáhnout, pokud by došlo k nějaké nepředvídatelné situaci. A právě jednu takovou nečekanou situaci řeší malý Pepíček v našem dnešním kresleném vtipu.

Foto: Josef Jiránek / ideogram.ai

Líbil se vám tento vtip? Znáte nějaké další vtipy z rodinného prostředí? Pokud ano, podělte se o něj v komentářích.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Žebřík

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz