Hlavní obsah
Vtipy, koláže, karikatury

Jiránkův fór: Manželé si dělí pizzu

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Josef Jiránek / DALL-E

Máte rádi pizzu? Manželská dvojice z našeho kresleného vtipu ji doslova miluje. Podívejte se, jak se o ni ale umí podělit.

Článek

Pizza, to není jen jídlo; je to kultura, vášeň a univerzální symbol sdílení. Toto oblíbené kolo plné chutí má svůj původ v Itálii, ale postupem času se stalo globálním fenoménem, který si získal srdce milionů lidí po celém světě. Základem je tenký nebo tlustý křupavý plát těsta, který se peče do zlatova a je bohatě pokryt rajčatovou omáčkou a rozpuštěným sýrem. Variabilita pizzy spočívá v nekonečných možnostech jejích toppingů, od tradičních salámů a zeleniny až po netradiční kombinace jako ananas nebo čokoláda.

Pizza je mimo jiné i důvod, proč se mnozí lidé schází. Ať už se jedná o rodinnou večeři, setkání s přáteli, nebo rychlý oběd, pizza přináší radost a spokojenost. V její jednoduchosti spočívá i její krása a schopnost vyvolat úsměv na tváři, zahřát srdce a zaplnit žaludek. Pizza je výjimečná tím, že oslovuje všechny věkové skupiny a kultury, čímž se stává jedním z nejuniverzálnějších jídel světa.

Pizza je i ústředním tématem našeho dnešního kresleného vtipu. Tak se na něj podívejte.

Foto: Josef Jiránek / DALL-E

Líbil se vám tento vtip? Znáte nějaké další vtipy z oblasti mezilidských vztahů? Pokud ano, podělte se o ně v komentářích.

Anketa

Jak často jíte pizzu?
Denně.
0,5 %
Týdně.
2 %
Několikrát do měsíce.
6,8 %
Občas.
90,7 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 397 čtenářů.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz