Hlavní obsah
Vtipy, koláže, karikatury

Jiránkův fór: Muž řeže keře a ženě se to nelíbí

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Josef Jiránek / DALL-E

Prořezávání keřů je jednou z mnoha činností, které udržují zahradu krásnou a zdravou. A právě řezání keřů je i námětem našeho dnešního vtipu.

Článek

Prořezávání zlepšuje vzhled i zdraví keřů a stromů. Pokud se tato činnost provádí pravidelně, keře rostou zdravěji a jsou odolnější vůči chorobám. Prořezávání umožňuje lepší průchod světla a vzduchu do středu keře a podporuje tak jeho zdravý růst a kvetení. Prořezáváním můžete keře také tvarovat, aby vypadaly lépe a harmonicky zapadly do vaší zahrady. K řezání keře se rozhodl i muž z našeho dnešního vtipu. Jak jeho počínání dopadlo, na to už se podívejte sami.

Foto: Josef Jiránek / DALL-E

Líbil se vám tento vtip? Znáte nějaké další vtipy na téma zahrada a zahradničení? Pokud ano, podělte se o ně v komentářích.

Anketa

Jak často prořezáváte keře ve své zahradě?
Každý rok na jaře a na podzim.
11,5 %
Jednou ročně.
13,5 %
Jen když je to nezbytné.
42,7 %
Keře neprořezávám.
4,2 %
Nemám keře.
28,1 %
Celkem hlasovalo 96 čtenářů.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz