Hlavní obsah
Vtipy, koláže, karikatury

Jiránkův fór: Žena se polila vínem a muž to komentuje

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Josef Jiránek / DALL-E

Nehody se mohou stát kdykoliv a často zcela nečekaně. Jeden špatný pohyb, nepozorná chvilka nebo jednoduše smůla, a najednou jsme v situaci, kterou bychom nejraději vrátili zpět. Jenže to právě nejde.

Článek

Snad každý z nás se občas setkal se situací, kdy měl pocit, že zákon schválnosti ovládl jeho osud. Tyto okamžiky přicházejí zpravidla ve chvílích, kdy si nejvíce přejeme, aby vše probíhalo bez chyby — ať už před důležitým jednáním nebo během romantické večeře. Začátek takové události většinou začíná bez chybičky. Jenže, po pár minutách se stane něco nečekaného: sklenice vína se převrhne, omáčka se rozlije na bílý ubrus, nebo se na nás začne párat něco, co by mělo zůstat držet pohromadě. Jaké peripetie mohou z takové zdánlivě banální nehody vyplynout a jak vás v takové situaci může okolí podpořit, to vám představíme na příkladu jednoho manželského páru, jehož večeře nabere nečekaný směr.

Foto: Josef Jiránek / DALL-E

Líbil se vám tento vtip? Znáte nějaké další vtipy v nichž hraje ústřední roli trapas? Pokud ano, podělte se o ně v komentářích.

Anketa

Co byste dělali, kdybyste se na veřejnosti polili vínem?
Předstíral(a) bych, že je to nový trend ve fashion.
8,5 %
Okamžitě bych obvinil(a) nejbližší osobu, že mě polila.
3,4 %
Rozplakal(a) bych se a doufal(a) v soucit okolí.
1,7 %
Prohlásil(a) bych: "No a jsem jako prase!"
86,4 %
Celkem hlasovalo 176 čtenářů.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz