Hlavní obsah

Kreslený vtip: Synek se ptá blonďaté mámy, co je mozek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: DALL-E

Jak to může dopadnout, když se školou povinné dítě zeptá své maminky, co je to mozek? Odpověď vás možná překvapí. Podívejte se na reakci maminky v našem kresleném vtipu!

Článek

Mozek, tento složitý a záhadný orgán, který řídí všechny naše myšlenky a  pocity. Je předmětem časté zvědavosti nejen vědců, ale i dětí. Když školou povinné děti začnou objevovat svět vědy, mohou pokládat otázky, které rodiče občas zaskočí. Ve světle denní rutiny, kdy jsou dospělí zavaleni množstvím úkolů a starostí, může být reakce na zdánlivě jednoduchý dotaz překvapivě komická. Jak se jedna taková situace vyvinula v  běžné domácnosti, ukazuje náš kreslený vtip, kde se malý badatel snaží pochopit, co přesně to ten mozek je, zatímco maminka se potýká s vlastními „mozkožrouty“.

Foto: Josef Jiránek / DALL-E

Blondýna a mozek

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz