Hlavní obsah
Umění a zábava

Kreslený vtip: Takový je úděl čarodějnic v 21. století

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: DALL-E

Představte si čarodějnici, která po staletích ovládání elementů a přírodních sil čelí nové výzvě - moderním technologiím 21. století.

Článek

V dnešní době, kdy svět přechází na digitální technologie mnohem rychleji než kdykoli předtím, se může mnoho lidí cítit zmateně a přemoženě. Zejména, když jste téměř na každém kroku konfrontováni novými gadgety a aplikacemi, které na nás „vykukují“ snad za všech stran. Tato situace ale není omezena jen na obyčejné lidi; představte si, že i ti s  nadpřirozenými schopnostmi mohou čelit stejným výzvám. Jak by asi reagovala čarodějnice, která si během svého dlouhého života osvojila mnohá kouzla a zaklínadla, když se setká s nejnovějšími technologickými „kouzly“? Je možné, že i ona by se mohla ocitnout v situaci, kdy staré dobré metody nahrazují něco, co je pro ni úplně cizí a komplikované? Nahlédněte v našem vtipu do života jedné čarodějnice 21. století.

Foto: Josef Jiránek / DALL-E

Čarodějnice a 21. století

Líbil se vám tento vtip? Znáje nějaké vtipy o čarodějnicích? Pokud ano, podělte se o ně v komentářích.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz