Hlavní obsah
Umění a zábava

Vědci šokují: Novoroční předsevzetí jsou účinná jen v přestupných letech!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: DALL-E

Odborníci z Mezinárodního centra pro novoroční studie

Odborníci z Mezinárodního centra pro novoroční studie přichází s překvapivým zjištěním: Novoroční předsevzetí jsou účinná pouze v přestupných letech! V roce 2024 tak máte velkou šanci na úspěch.

Článek

Vědci z Mezinárodního centra pro novoroční studie (ICNYS) právě oznámili překvapivé zjištění: Novoroční předsevzetí jsou účinná pouze v přestupných letech! Po rozsáhlém výzkumu, který zahrnoval analýzu dat z celého světa, tým odborníků dospěl k závěru, že úspěšnost novoročních předsevzetí dramaticky stoupá pouze v letech, která mají 366 dní.

Výzkumníci zdůrazňují, že tento fenomén je spojen s unikátní planetární konfigurací, která nastává pouze během přestupných roků. „To mění celou situaci,“ říká hlavní vědec Dr. Silvestr Smíšek. „Doporučujeme tak, aby lidé plánovali svá předsevzetí právě na nadcházející přestupný rok 2024, kdy budou mít nejvyšší šanci na úspěch.“

Na otázku, jak by se měli lidé chovat během nepřestupných let, Dr. Smíšek odpovídá s úsměvem: „Užijte si je bez tlaku na splnění novoročních předsevzetí. Nechte si je zase až na rok, kdy budou skutečně fungovat!“

Tento světový objev nejenže vyvolává úsměv, ale také nabízí nový pohled na tradiční rituál novoročních předsevzetí. Zůstává otázkou, jak se tato zpráva projeví v chování lidí po celém světě. Jedno je jisté, letošní Silvestr 2023 bude možná po přečtení tohoto článku o něco uvolněnější a veselejší!" Jeho příjmené prožití vám přeje autor studie Dr. Silvestr Smíšek.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz