Hlavní obsah
Aktuální dění

KČT pořádá v Krupce Výlet za krásami města Krupka „Po stopách Davida“

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: josefmergl

KČT pořádá v Krupce Výlet za krásami města Krupka „Po stopách Davida“

V sobotu 25. března se v Krupce uskuteční letos již druhý Výlet za krásami města Krupka „Po stopách Davida“. Tyto výlety pro širokou veřejnost začali od letošního roku pořádat dva nadšenci z místního odboru KČT pod vedením Davida Sedláčka.

Článek

Cílem je oživit turistiku v Krupce a představit krásná místa na území města lidem z města i ze širokého okolí.

Krupka je plná nádherných míst, nachází se zde například spousta pozůstatků po bývalé těžbě a další krásné přírodní i kulturní památky. Není náhodou, že část města, kterou výlet také povede je součástí světového dědictví UNESCO. To vše můžou účastníci výletu vidět na vlastní oči a dostane se jim také erudovaného komentáře.

Klub českých turistů, odbor Krupka, zve občany všeho věku na výlet za krásami našeho města Krupka. Vydáme se z centra Krupky na Komáří vížku a jinou cestou zase zpět. Konkrétní trasa bude zvolena podle zhodnocení možností účastníků. Takže se nebojte a vyražte s námi! Na sebe, do terénu vhodné, obutí a oblečení přizpůsobené počasí. S sebou dostatek pití a svačinu. Sraz 25. března v 9:00 na náměstí v Krupce.

Vedoucí výletu: David Sedláček, telefon: 602 610 189 e-mail: dave.sedli@gmail.com

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám