Hlavní obsah

Justin Grädes je obviněný z neúmyslného ublížení na zdraví

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Justin Grädes

Justin Grädes v prosinci roku 2022 havaroval automobilem, který měl zapůjčený v auto půjčovně Prostějov. Je obviněný z ublížení na zdraví, co mu hrozí?

Článek

Dne 23. prosince 2022, den kdy se stala ta neuvěřitelná katastrofa, kdy Justin Grädes jel od své rodiny se kterou se údajně pohadal přes Prostějov až do Olomouce, tam kde bydlí. Bylo o kolo 23:00 hodin kdy na jednou vyjelo auto a Justin Grädes než začal reagovat tak bylo pozdě. Najel přímo do bočních dveří u spolujezdce v rychlosti 40 km za hodinu. Okamžitě vystoupil s auta a snažil se poskytnout první pomoc. Slečna která to nejvíce dostala a seděla u spolujezdce byla ve 3 měsíci těhotenství, tu si okamžitě převzali záchranáři. Justin také po příjezdu policie ČR, začal veškerou situaci vysvětlovat. Podle našich zdrojů měl nadýchat do alkohol testeru přes 0,04 promile alkoholu v krvi.

Podle našich informací obvinění zatím napadlo, policie teprve vyslíchá svědky a účastníky silničního provozu.

Pokavaď se prokáže vyna, hrozí Justinovy Gradesovy až 5 let na tvrdo.

Článek vydal: Dominika Sovová

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz