Hlavní obsah

Nezákonná migrace sílí, narůstají civilizační a geopolitické problémy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Situace díky nezákonné migraci v Evropě se stává neúnosnou. Politici nemají efektivní řešení.

Článek

Většina států EU, například Německo, Francie, Švédsko, Rakousko jsou již na hraně kapacit. Počet žadatelů o azyl se v roce 2023 zvýšil o 30 % a plynule přicházejí další tisíce migrantů.

EU je finančně zasažena postkovidovou krizí, náklady na podporu Ukrajiny, ničí nás finančně Green Deal. Rostou náklady na uprchlíky, tím nemám na mysli válečné uprchlíky, kteří mají na azyl nárok.

Chci poukázat na uprchlíky z východu a Afriky, kteří, až na výjimky jsou ekonomickými uprchlíky, převážně muslimského původu, často bez dokladů, bez nároku na azyl. V souvislosti s migrací muslimského obyvatelstva roste zločinnost, rostou projevy nežádoucího antisemititismu. Roste počet teroristických útoků, jak potvrzují všechny země Evropy, kde tito migranti nalezli útočiště.

V evropských zemích byli policií zadrženi jedinci a skupiny, napojené na Hamás, Brigádu mučedníků Al Aksá, Boko Haram a další. Vyzbrojeni, vycvičeni k boji. Bohužel, většinou došlo jen k náhodnému zadržení. Nikdo neví, kolik jich prošlo bez kontroly. Přicházejí se skupinami ostatních uprchlíků, bez dokladů, se smyšlenými důvody pro azyl.

Možná se někteří dostali ke článkům Wall Street Journal, kde američané varují před palestinským hnutím Hamás, libanonským Hizballáhem a dalšími početnými teroristickými skupinami, které se soustřeďují na evropské cíle. Američané poznali jejich fanatismus a agresivitu. Mnozí již zapoměli na útok na „Dvojčata“ s tisíci mrtvých, na běh mladých sportovců ve Washingtonu, nevinní mrtví a zranění.

Teroristi s jasnými cíli a úkoly byli zadrženi v Bosně, Dánsku a dalších zemích. Útoky byly směřovány na určená místa ve Švédsku, Berlíně. V Evropě se teroristi spojují se zločineckými skupinami, které již zde působí. Neví si s nimi rady policie, ani armáda. To jsme měli možnost sledovat i našich médiích. V minulosti bylo tabu o tom hovořit, protože přijímání migrantů z muslimských zemích bylo v zájmu politiků. Multikulturalisté v politice, médiích a také díky politickým neziskovkám svým brainwashingem umožnili jejich rozpínavost, beztrestnost a ochranu. Nyní jsou jejich činy přiznávány, nelze je popírat, protože obyvatelé postižených zemí se bouří. Francouzi dokonce přiznávají, že sekulární stát je v ohrožení. V Německu je situace ještě horší, vzpomeňte si na požadavek vytvoření Chalifátu v místě, kde muslimské obyvatelstvo převládá. Švédská policie se zločinností prohrává, přiznal premiér. Některé země již odmítají přijmout jakéhokoli uprchlíka z těchto zemí.

Je s podivem, jak jsou Češi, především mladí, nezkušení lidé, často umělci, zřejmě málo informováni, ochotni bojovat za Palestince, jejich svobodu. Co o nich vědí? To, co jim nalévají do hlav zájmové osoby neziskovek? Podporovaná média? Naivní lidé takto jen zvyšují jejich suverénnost, agresivitu. Je možné, že by byli tak naivní a neviděli fakta? Nevidí, nebo nechtějí vidět, co se děje u sousedů? Co se ve skutečnosti děje nejen v Izraeli?

Bavorský ministr Herrmann jednal v minulých dnech s ministrem Rakušanem. Shodli se na tom, že neúspěšné žadatele o azyl je třeba vracet do zemí původu. Jak to zjistí, když jsou bez dokladů. Jak dlouho to bude trvat? Plán některých evropských politiků včetně Velké Británie je, vozit je do třetích zemí, kde proběhne šetření a neúspěšní žadatelé budou vráceni domů. Dotčené země s tím musí souhlasit, což půjde jen za finanční podpory ze strany žadatele o umístění. Předpokládám, že budeme přispívat také. Po uzavření smluv s třetí zemí se budou muset vybudovat tábory za naše peníze a provoz nás také bude stát finance, které nemáme. Tito lidé se nikdy nevrátí domů. Tady budou čerpat výhody, budou navěky uprchlíky, třeba několik generací. Jako ti v Gaze.

Problém je třeba řešit před hranicemi Evropy. Návrhy řešení tady jsou. Politici již léta slibují radikální řešení. Nic se neděje, jen proudy migrantů míří do Evropy po moři, po souši. Za ekonomickým blahobytem, který my už nemáme a často za pokořením Evropy islámem, jak drze prohlašují imámové.

Nejsem xenofob, nemyslím, že bych chtěla strašit, ale všichni, kteří sledují dění v Evropě, potvrzují tyto obavy. Nechceme řešit problémy, které si nechaly země Unie přerůst přes hlavu a nyní chtějí po našich politicích pomoc. My ale máme čisté svědomí, nezneužívali jsme kolonie, nic nedlužíme. Chceme jen bezpečí a pomáhat jen tam, kde uprchlíci skutečně pomoc potřebují, nechtějí nás zneužívat a jsou schopni soužití s naší kulturou.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz