Hlavní obsah
Jídlo a pití

Marináda na krkovičku

Foto: Katka Kohoutková

Pečená krkovička a šťouchané brambory

Přemýšlíte co zase zítra na oběd? Inspirujte se mou pečenou krkovičkou.

Článek

Marináda na krkovičku

  • 2 lžíce oleje
  • 2 lžíce sojové omáčky
  • 6 lžic sladkého kečupu
  • 2 lžičky medu
  • 1 lžička mleté papriky
  • 1/2 lžičky mletého pepře
  • 50 ml vody
  • 1-2 stroužky utřeného česneku

Maso naložíme nejlépe přes noc. Pečeme buď rychleji na 180° hodinu anebo pomaleji (je chutnější) na 160° 2 hodiny. Během pečení buď otáčíme maso anebo ho potíráme výpekem. Nejčastěji jako přílohu k tomuto masu připravuji šťouchané brambory (cibulka, slanina, petrželka)

Dobrou chuť!

Foto: Katka Kohoutková

Pečená krkovička a šťouchané brambory

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz