Hlavní obsah

Je čas myslet na léto. Organizátoři táborů už přijímají přihlášky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Dělej co tě baví/ se souhlasem autora

Přestože jsou letní prázdniny ještě dost daleko, už teď by se měli rodiče zabývat tím, jak smysluplně vyplnit volný čas svých dětí. Oblíbenou formou jsou tábory s tematickým zaměřením.

Článek

Možné je, už teď podat přihlášku na pobytový rybářský tábor nebo na příměstský Bike camp.

Oba tábory již mají svou tradici a z minulých let řadu spokojených účastníků. Příměstský Bike camp se v Praze 7 a okolí uskuteční již po osmé. Od 12. do 16. srpna se děti od 7 do 14 let mohou těšit na týden plný her, výletů, koupání a legrace spolu s oblíbenými vedoucími a cyklistickými závodníky. „Ve spolupráci s Městskou Policií Praha a BESIPem si budou moct vyzkoušet dětské dopravní hřiště, pumptrek nebo bikrosovou dráhu,“ přibližuje program tábora Jiřina Faloutová z pořádající organizace Dělej co tě baví. „Samozřejmostí je také trénink správné techniky jízdy na kole a důraz na bezpečnost a fair play.

Pobytový rybářský tábor proběhne od soboty 17. do soboty 24. srpna. Jeho základnou je rybník Budín v Žirovnici na Pelhřimovsku. Tábor je určený pro děti od 8 do 15 let, a to jak pro začínající, tak i pro pokročilé malé rybáře. Čeká je samozřejmě hlavně rybaření a trénink různých technik lovu. Čas ale bude i na koupání, hry a spoustu další zábavy. „Tábor povedou zkušení rybářští instruktoři a o ostatní program se postarají vedoucí z řad naší společnost,“ doplňuje Jiřina Faloutová.

Příměstský Bike camp vyjde na 4 900 Kč. Cena zahrnuje oběd, pitný režim, program a všechny vstupenky. Pro děti s trvalým pobytem v některých městských částech hl. m. Prahy bude možné čerpat dotaci.

Pobytový rybářský tábor stojí 7 900 Kč. V ceně je ubytování v dřevěných chatkách, pět jídel denně, program i povolenka k lovu. Děti musí mít vlastní spací pytel, základní rybářské vybavení, členskou legitimaci a rybářský lístek.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Příměstské tábory

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz