Hlavní obsah
Umění a zábava

Oslavu konce školního roku si mohou děti užít v centru Zlína

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Katka Martykánová

Odměnu pro všechny malé školačky a školáky připravilo na závěr června obchodní a zábavní centrum Zlaté jablko ve Zlíně.

Článek

Nejznámější a nejoblíbenější panenka na světě Barbie a svět malých kovových autíček Hot Wheels ovládne na dva dny prostory Zlatého jablka ve Zlíně. Malé slečny se budou mít možnost nechat upravit v kosmetickém Barbie koutku. „V rámci symbolické proměny v Barbie se mohou dívky nechat nalíčit nebo si uplést copánky a na závěr se ještě vyfotit ve fotokrabici jako skutečná panenka Barbie,“ vysvětlil ředitel Zlatého jablka Jiří Kratochvíl.

V Hot Wheels koutku bude zase připravena Xbox zóna se speciálními závodními dráhami nebo tetovací studio. Děti si však mohou užít i další aktivity jako jsou soutěže o zajímavé ceny, tancování a zábavu nebo stylovou relax zónu. „Kromě tematických dárků a skvělých zážitků se navíc mohou těšit i na cukrovou vatu,“ doplnil Jiří Kratochvíl.

Program se uskuteční v prodejní galerii obchodního centra v pátek 28. a v sobotu 29. června v době od 9 do 21 hodin.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz