Hlavní obsah

Výstava historie rugby slaví 80 let zlínského klubu

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Katka Martykánová

Konec prázdnin se ve Zlatém jablku ve Zlíně nese v duchu rugby. Až do 6. září hostí výstavu věnovanou 80. výročí založení místního rugby klubu, která mapuje jeho bohatou historii prostřednictvím fotografií a nejrůznějších dobových artefaktů.

Článek

Fanoušci rugby i další návštěvníci obchodního a zábavního centra Zlaté jablko ve Zlíně mají až do 6. září možnost seznámit se s osmdesátiletou historií zlínského rugby klubu. Výstava v přízemí prodejní galerie nabízí detailní pohled na vývoj a tradici klubu, klíčové momenty, které formovaly jeho podobu, ale také na současné dění.

Ke zhlédnutí jsou informační panely s fotografiemi, ve vitrínách jsou pak vystaveny originální rugbyové míče, obuv, dresy a další autentické artefakty, které pocházejí z různých časových období. Nechybí ani trofeje dokumentující sportovní úspěchy klubu a jeho hráčů.

Pro ty, kdo by se chtěli do klubu přidat a věnovat se tomuto tvrdému, ale férovému sportu, je určený panel s náborovými informacemi.

Výstava je přístupná zdarma během otevírací doby obchodního centra

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz