Hlavní obsah
Sport

NHL DRAFT 2023 a slovenský hráč Dalibor Dvorský

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Kirazok

Zhodnotíme si, proč by měl a neměl být Dalibor Dvorský draftován mezi těmi nejlepšími.

Článek

Bude Dalibor Dvorský TOP8 pick? Já tomu moc nevěřím. První půjde Bedard, o tom netřeba diskutovat, pak Fantilli a na třetím místě pravděpodobně Carlsson. Poté tam jsou jména jako Mischkov, Smith, Benson, Leonard nebo Reinbacher. Dvorský uplynulou sezónu strávil mezi druhou švédskou ligou a U20 týmem AIK. Experti se shodují, že Dvorský ještě není ready pro NHL, nepřesvědčil zatím ani ve druhé švédské lize, čeká jej tedy ještě dlouhá cesta v hokejovém progresu. Osobně mám i za to, že dosti nevyvedený draft Slafkovského z loňského roku může hrát svou roli v tom smyslu, že týmy budou už méně důvěřivé vůči slovenským hráčům, stejně jako jsou již několik let méně důvěřiví vůči českým hráčům (zcela oprávněně). Nebyl bych ani překvapený, kdyby se Dvorský nedostal do TOP10.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:
Draft

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám