Hlavní obsah

Babiš presidentem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Otázka je, kdo je větší nepřítel země české. Voják samozřejmě, tupě všichni věří, že nějaké NATO, které se netají výstavbou základny na našem území již několik let a teď má největší možnost to uskutečnit. Vrchní velitel špion na obě strany a velitel vojsk. Cesta otevřena. Násilnosti jen pokvetou. Babiš aspoň ještě z většího zisku nechá daně v této kotlině a to ví i modrý pták, jinak vše opět půjde do kytek, ale nevím, kterých protože i ty na našem území vymírají. No líbilo by se mi výhra v 1kole Nerudová, ale zase všichni o ní říkají že je spojena s TETOU , já mám taky tety. Prostě jiná volba není, než armáda a ještě větší vojenské zlo, nebo agrární podvodník přes dotace, které se nepodařilo objasnit nebo neznámá žena, která by aspoň opravdu reprezentovala tuhle zkorumpovanou vládní garnituru jakékoliv politického spektra.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Další články autora

Doporučované

Načítám