Hlavní obsah

StarDance - reakce na článek

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Reakce k článku StarDace - Vypadnutí Richarda Krajča

Článek

Předem se omlouvám , že obtěžuji svým vyjádřením čtenáře , ale k tak skvělému programu

a výbornému obsazení účinkujících i článku se prostě vyjádřím . Z osobního profesního života musím konstatovat , že producent v případě pana Pavláska rozhodl o jeho dalších postupech pro údajně vyšší sledovanost !! Nevím zda tyto praktiky přetrvávají , nicméně matematicky je i sčítání výsledků hlasů poroty a bonusových hlasů diváků chybné…Protože jde o vysoce kvalitní program , na který se většina diváků přes rok těší kde si konečně mohou u televize odpočinout a pokochat se i nadstandartními tanečními výkony při výborném zvolení moderátorů , poroty a celého štábu , tak především vybranými tanečníky. Jsou každým dalším pokračováním lepší a lepší. Musím jim poděkovat za úsilí a námahu , kterou podstoupili , aby diváku mohli nabídnout co předvedli. Jste , až na nejhoršího tanečníka skvělí ( i on zaslouží za přípravu uznání).Hlasy osobně neposílám , vždy si je zaslouží téměř všichni !!! A právě Richard Krajčo , přes překvapení a i zklamání ukázal , stejně jako dříve vypadlí , že nej .. je charakter a velice elegantně se rozloučil. Tato serioznost tohoto vystoupení podtrhuje velkolepou show,na kterou se divák musí těšit. Osobně nevolím , zvolený zoufalec , který nikdy nic nevytvořil může rozhodovat BEZ ZODPOVĚDNOSTI - to je pro mě nesmysl !!! Volit nejmenší zlo je přeci volovina!! Ani nechci posuzovat opatření proti covidu a následného poškození plic, když stačilo pít slivovici. Po bitvě je každý generál. Nicméně mělo by se brát vždy ponaučení a ne z tragedie dělat obchod!! Závěrem chci popřát pořadu StarDance další i nekonečné pokračování Jarda

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám