Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Erotická hračka jako nejlepší valentýnský dárek pro ženy!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: https://cdn.pixabay.com/photo/2014/01/30/01/36/girl-254708_1280.jpg

Také zvažujete čím se své partnerce, nebo partnerovi zavděčit na svátek zamilovaných? Určitě nebudete překvapeni, jestliže padne nějaká sexuální pomůcka. Vždyť svátek zamilovaných si o takový dárek vyloženě říká!

Článek

Den sv. Valentýna se každoročně slaví 14. února jako svátek lásky a náklonnosti mezi intimními partnery. Je to den, kdy se tradičně posílají dárky, květiny, cukrovinky a pohlednice s tematikou stylizovaného srdce, jako symbolu lásky. Tento svátek se šíří i v kontinentální Evropě, do určité míry z komerčních důvodů.

V USA nevyměňují jen partneři, ale také přátelé a členové rodiny. Zejména děti rády vyrábějí přáníčka (valentýnky), které věnují kamarádům, rodičům, prarodičům, učitelům, a dokonce i domácím mazlíčkům.

Jaké dárky se darují na Valentýna?

Na Valentýna se hodí doplňky jako jsou květiny, bonboniéry, plyšová zvířátka, šperky nebo romantické knihy. Dále také může být originálním doplňkem třeba poukaz na romantický výlet nebo večeři.

Ale proč se držet stereotypů a nepopustit uzdu fantazie a překvapit svou partnerku něčím odvážnějším? Jistě si uděláte fajn podvečer, možná bude skvělá večeře a víno. Ale tím oslava Valentýna vlastně teprve začíná. Je to taková předzvěst noci plné lásky a vášně. Překvapte svou partnerku svůdným erotickým prádlem, nebo nějakým vibrujícím pomocníkem.

Erotická hračka jako nejlepší valentýnský dárek

Květina je jistě krásný dárek, který potěší. Ale nevydrží dlouho. Vibrátor, vibrační vajíčko, venušiny kuličky, erotická pouta nebo vzrušující kousek erotického prádla bude dělat radost jistě mnohem, mnohem déle. A můžete si to všechno užít i společně.

Nejeden sociální experiment potvrdil, že mnohé ženy tajně touží dostat, buď pod vánoční stromeček, k narozeninám, nebo k jakékoliv vhodné příležitosti erotickou pomůcku. Proč tedy nevyužít tenhle výjimečný svátek k potěšení své partnerky?

Ale však nemusí se jednat jen a pouze o erotické hračky v podobě vibrátorů apod., neboť mnohé ženy potěší i krásné sexy prádlo, ve kterém si před vámi bude připadat smyslná. A vsadím se, že spokojené budou obě strany!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz