Hlavní obsah
Sport

Jágr vyhlásil poslední sezónu s Kladnem. Za rok tak opustí potápějící loď

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: JirkaF/pixabay.com

Hokejová legenda překvapila výroky o konci svého působení v kladenském hokeji. A ačkoliv Jágr potvrdil pouze konec hráčského působení, jeho mlžení a informace o nabídce z NHL naznačují velké změny.

Článek

Poslední sezóna v dresu rytířů

Základní a v podstatě jediná oficiální informace z úst geniálního útočníka je, že nadcházející sezóna bude jeho poslední hráčská. Jenže jeho konec se vztahuje pouze na kladenský hokej, což sám Jágr osobně potvrdil.

Dobrou, nebo přinejmenším zajímavou zprávou ale je celoroční působení Jágra v kladenském dresu. Jaromír by tak měl tentokrát odehrát celou sezónu, což je oproti předchozím ročníkům výrazná změna, neboť doteď se Jágr na ledě objevoval jen sporadicky.

Další kroky hvězdné legendy

Jágr už toho v životě odehrál hodně, nejvíc samozřejmě v NHL, ze které mu také přistála na stole nabídka na působení v Pittsburghském klubu, ve kterém zažil svou největší slávu. Pozice ambasadora klubu by navíc Jaromírovi mohla sedět.

Sám Jágr řekl jasně, že kdyby se měl vrátit za velkou louži, musel by nejdřív opustit veškeré své funkce na Kladně. Vzhledem k tomu, že nevyvrátil možnost ukončení všech funkcí v kladenském klubu současně s tou herní, je tato varianta rozhodně na stole.

Vztahy dělají člověka

Číslo 68 se také svěřilo s tím, že došlo do stavu, kdy přehodnotilo své priority, a to zejména co se vztahů a styku s lidmi týče. Jak sám říká, chce se potkávat jen s dobrými lidmi. Je tak vidět, jak ho práce v kladenském a českém hokeji obecně pomalu ubíjí.

I proto se jeví varianta jeho návratu za moře, kde ho stále všichni obdivují, jako nejreálnější. Škoda jen, že svým odchodem nechá potápějící se kladenskou loď napospas osudu. Je totiž dost nepravděpodobné, že by za jeden rok dokázal z klubu, který rok co rok trčí na dně tabulky, udělat prosperující tým.

Zdroje:

https://cnn.iprima.cz/sport-hokej-jaromira-jagra-lakaji-zpet-do-nhl-zijici-hokejove-legende-nabizeji-prestizni-pozici-438049

https://www.sport.cz/clanek/hokej-extraliga-jagr-na-kladne-to-bude-moje-posledni-sezona-zmenil-jsem-pohled-na-svuj-zivot-5029573

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz