Hlavní obsah
Sport

Přivede Baník v tichosti bývalého Slávistu? Aneb Plavšič v kabině Ostravanů

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Tembela Bohle/pexels.com

Po posledním kole Chance ligy bylo v kabině Baníku pořádně veselo. Výhra 1:0, narozeniny Pavla Hapala s brankářem Holcem, či návštěva Davida Pastrňáka. Do kabiny však po zápase zavítal i někdo jiný.

Článek

Klubové video

Baník Ostrava natáčí zákulisní záběry jak hráčů, tak i fanoušků na každém zápase. Pár dní po zápase pak skrze Facebook a YouTube vydává video s názvem Vždycky s námi, které má fanoušky ještě více přiblížit k hráčům.

V díle, vydaném po posledním ligovém kole, nechybí ani tradiční oslava vítězství v kabině, které se tentokrát zúčastnil i David Pastrňák.

Náhoda nebo poselství

Ten o poločasové přestávce přinesl divákům ukázat pohár pro hokejové mistry světa, který získal před pár týdny na domácím MS v Praze a Ostravě. Do této chvíle je video víceméně normální.

Při další radostné písni se ale ve dveřích zjevil Srdjan Plavšic, který v Baníku před dvěma lety hostoval podobně jako Ewerton. S celým týmem se s velkým úsměvem přivítal, čímž ovšem video končí.

Zvláštní také je, že Plavšičův klub hrál jen o den později soutěžní zápas, ve kterém nejenže Srdjan nebyl v základní jedenáctce, vůbec se nevešel do nominace na utkání. To naznačuje, že již možná s tímto srbským fotbalistou v Polsku nepočítají. Podle oficiálních informací je však Srdjan zařazen mezi zraněné hráče, může tak jít pouze o přátelskou návštěvu.

Srdjan Plavšic

Plavšic má za sebou zajímavou zkušenost s českými kluby. Nejdříve nastupoval za pražskou Spartu, kde se trenérům líbil, ovšem on sám se mezitím domluvil na odchodu do Slavie Praha.

Tam se však úplně neprosadil, až skončil na hostování právě v Baníku Ostrava. Srdjan, stejně jako Ewerton, prohlásil, že jestli zůstane v ČR, bude již hrát jedině za Baník.

Nakonec však dostal lukrativní nabídku do polské ligy, kam nakonec odešel. Ani zde mu to však nekope tak, jako v Ostravě a fakt, že Plavšič sice je na videu, ale nikde se o tom nepíše, je až zarážející. Jde pouze o omyl, či o poselství?

Zdroje:

https://youtu.be/JdnT9qwR_j8?si=JojBTHvf64Hn3mHm

https://www.livesport.cz/hrac/plavsic-srdjan/I3Uo6Zes/

https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Sr%C4%91an_Plav%C5%A1i%C4%87

https://www.livesport.cz/zapas/691PTzDM/#/prehled-zapasu/sestavy

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz