Hlavní obsah
Sport

Sparta si v neděli chuť nespraví, Plzeň naopak zamíchá titulovými kartami

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Tembela Bohle/pexels.com

Nedělní podvečer nám přinese další velký souboj toho nejlepšího, co v naší lize máme, Plzeň totiž přivítá ve Štruncových sadech pražskou Spartu.

Článek

Kolísavá Sparta

Výkony obhájce titulu naší nejvyšší soutěže se letos mění jak na houpačce. Dominantní výkony střídají se zápasy, ve kterých jsou rádi alespoň za bod nejen v lize, ale i v Evropě.

Náročný program Pražanů sice vzhledem k soupeři, který má stejně náročné období, není relevantní, výprask 5:0 z Anglie ale může hrát v boji o titul svou roli.

Plzeňská síla

Plzeň má v nohách o poznání lepší týden, minulý týden přejela Baník Ostrava, načež si odvezla cenný bod za remízu 2:2 z řecké Soluni. Týden by mohl být ještě lepší, Plzeň však ztratila vedení v samotném závěru utkání.

Trenér Koubek je v letošní sezoně známý i tím, že i přes vysoký počet zápasů nechává základní osu sestavy stejnou, dělá vždy jen pár drobných změn. Viktoriáni tak půjdou do utkání se Spartou v plné síle.

Kdo s koho

Na první pohled je před námi velký souboj dvou naprosto vyrovnaných klubu, přesto se dá očekávat vítězství Plzně, která je ve větší herní pohodě, hraje doma a cítí šanci zamíchat kartami o ligový titul.

Jestli bude chtít Sparta uspět, musí hodit středeční vysokou porážku z Manchesteru City za hlavu, zmobilizovat síly a předvést výrazně lepší výkon. Otázkou však je, jestli na to Sparta má.

Zdroje:


https://www.fcviktoria.cz/clanek.asp?id=Vstupenky-na-duel-Viktorky-se-Spartou-v-prodeji-od-utery-16938

https://sport.ceskatelevize.cz/clanek/fotbal/liga-mistru/sparta-opet-v-anglii-narazila-od-manchesteru-city-schytala-petigolovy-pridel/67196304bdb686ef9f293d0d

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz